7 dagen per week geopend

Wildavond

Restaurant Vuur gaat weer op zoek naar avontuur! Door het succes van de afgelopen jaren organiseren we ook dit jaar weer de befaamde wildavonden, op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober. Op zaterdag is de ontvangst om 17:30 uur op zondag om 16:30 uur.

U wordt welkom geheten door het jachthoorn blaasgroep Eemland en de jagers met hun honden.

Na genoten te hebben van een hapje en een cocktail gaan we met fakkels op weg naar de jachtgronden (denk aan makkelijk schoeisel) alwaar er een demonstratie is met het apporteren van wild. Dit ook weer opgeluisterd met de jachthoorn blazers een hapje van de barbecue en een mooi glas wijn.

Eenmaal weer aangekomen bij het restaurant wordt u geplaceerd en staat er een mooie wildbouillon voor u klaar. Aansluitend kunt u gebruik maken van de wildmarkt in het koetshuis, daar staan verdeeld over verschillende kramen meer dan 40 gerechten voor u klaar.
Gerechten als een bombe van herten ham, hazenbout, gerookte eendenborst en frisse salades worden opgediend door onze chefs.

Er worden door het Vuur team bijpassende wijnen en tafelwater geschonken.

Na genoten te hebben van de wildgerechten kunt u langs de keuken voor een fantastisch dessertbuffet. De avond wordt afgesloten met een lekker kopje koffie of thee.

De prijs van dit arrangement is 69,- per persoon.
We houden rekening met dieetwensen en intoleranties.

Reserveer hier voor een van de wildavonden!

Nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw e-mail adres en/of uw mobiele nummer in.
Versturen

Vuurcheque

Meld u aan voor de nieuwsbrief of kom bij ons eten en vul de enquete in; dan maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 75.00!

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen niet alleen graag de culinaire invulling van uw ochtend, avond en/ of middag, maar ook de sportieve activiteiten.

Homecooking all in!

Restaurant Vuur komt bij u thuis koken! Een mooie gelegenheid om uw vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner in een vertrouwde omgeving. 99.50 p.p. ALL IN!!