7 dagen per week geopend

Invullen bedrijfsgegevens

*** ONDERSTAANDE IS ALLEEN MOGELIJK INDIEN MET ONS AFGESPROKEN ***

Geachte gast,

U heeft met ons afgesproken om op rekening te betalen. Om dit goed te laten verlopen verzoeken wij u onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Wij willen u daarbij wijzen op onze betalingsvoorwaarden zoals vermeldt onderaan dit formulier.

Betalingsvoorwaarden Restaurant Vuur

Het versturen van een rekening is slechts een service en niet vanzelfsprekend voor een restaurant. Wij vragen daarom begrip om onderstaande “spelregels”. Indien dit voor u niet haalbaar is, verzoeken wij na afloop van uw bezoek contant, met pin of Mastercard of Visa te betalen. 

U kan uw factuurgegevens hieronder invullen.  Wij versturen de factuur aan de hand van de door u verstrekte gegevens , daarom verzoeken wij u dit formulier in te vullen zoals uw administratie het graag aangelevert ziet.

Gegevens debiteur

Gegevens debiteur

Hierbij accepteer ik de betalingsvoorwaarden van Restaurant Vuur, te weten:

  • Betalingstermijn van 14 dagen
  • Wij verzoeken u de juiste factuurgegevens en interne verwerkingscodes te geven.
  • Let op: bij een bedrag onder de 75 euro, rekenen wij 10 euro administratiekosten.
  • Wij versturen de factuur aan de hand van de door u opgegeven adresgegevens en eventuele interne boekingscode.
  • Bij de eerste betalingsherinnering, en/ of indien er om interne verwerkings- of andere redenen een factuur opnieuw moet worden gemaakt, rekenen wij €17.50 administratiekosten.
Voor akkoord

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze heeft u op onze website of op de bevestiging gelezen. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Versturen

Restaurant Vuur

BTW nr: 817592295B01
KVK: 32121182
IBAN: NL23 RABO 0138615454
BIC/SWIFT De BIC / SWIFT : RABONL2U

Kijk hier voor meer informatie:

Nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw e-mail adres en/of uw mobiele nummer in.
Versturen

Vuurcheque

Meld u aan voor de nieuwsbrief of kom bij ons eten en vul de enquete in; dan maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 75.00!

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen niet alleen graag de culinaire invulling van uw ochtend, avond en/ of middag, maar ook de sportieve activiteiten.

Homecooking all in!

Restaurant Vuur komt bij u thuis koken! Een mooie gelegenheid om uw vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner in een vertrouwde omgeving. 99.50 p.p. ALL IN!!