7 dagen per week geopend

Dinerkaart

De onderstaande dagverse culinaire creaties worden geserveerd in een ‘tussenformaat’. Wij adviseren een selectie van 2 à 3 gerechten te kiezen, deze serveren we in gangen. Of geniet van 1 gerecht als voorgerecht en kies voor een ‘klassieker’ als hoofdgerecht. Het is ook mogelijk bijgerechten te bestellen zoals een warme bol brood, groente, salade of frites.  

  1. Fines de claires oester met oude rode wijnazijn sjalot | zwarte bonen saus | yuzu 2.50 p.st.
    Laurent-Perrier Brut | Frankrijk 9.00
  2. Gebakken eendenlever met brioche wentelteefje | rode port stroop | peren compote 15.50 
    Banyuls Grenache Noir | Frankrijk 4.50
  3. Sashimi met tonijn | zalm | wasabi crème | wakamé | soja saus | gember slices 16.50
    Picpoul de Pinet | Frankrijk 5.50
  4. Oosters flensje met eend | oesterzwam | lente ui | taugé | hoisin saus 14.50
    Kurt Angerer Grüner Veltliner ‘Kies’ | Oostenrijk 7.25
  5. Crème brûlée van epoisses met kletsenbrot croutons | peren compote 12.50
    Domaine Grangeneuve Tentation de la Marquise Syrah & Grenach | Frankrijk 7.25 
  6. Steak tartaar met Amsterdamse uiengel | grove mosterd mayonaise | brioche broodje 14.50
    Gebakken eendenlever supplement 4.50 
    Torre Alta Primitivo | Italië 5.25
  7. Bouillabaisse met diverse vissoorten | mosselen | gamba | rouille | croutons 12.50
  8. Thaise curry pompoensoep met koriander | bosui 9.50
  9. Oosterse kippendij met zoet-zure koolrabi | noedels | paksoi | five spices saus 15.50 
    Snow Mountain The Mistress Pinot Noir | Zuid-Afrika 6.50
  10. Warm gerookte zalm met avocado crème | litlle gem | gefrituurde kappertjes 13.50
    J. Lohr Chardonnay | Amerika 9.25
  11. Roodbaarsfilet met citroen risotto | gepofte tomaatjes | mosselen | kreeftensaus 15.50
    Viu Manent Chardonnay | Chili 5.75
  12. Linzen-feta burger met krokante uienringen | gegrilde groenten | tomaten salsa 15.50
    Cabernet Sauvignon | Chili 5.50

Klassiekers

  1. Tournedos met zomer groenten | gnocchi | bearnaise saus 27.50
    Geoff Merrill Shiraz, Grenache & Mouvèdre | Australië 9.25
  2. Wilde eendenborst gekonfijt pootje | pastinaak crème | tarte Tatin rode kool | cantharellen | rode wijn - pure chocolade saus 26.50
  3. Vis van de dag dagprijs
  4. Indonesische vegetarische schotel 'Surabaya' met tofu | peteh bonen | soja boontjes | gele curry eieren | noedels 20.50
    Simonsig Chenin Blanc | Zuid-Afrika 5.50

Voor erbij

  1. Verse steak friet met mayonaise 3.50
  2. Salade van tomaat en mozzarella 4.50
  3. Warme bol brood met zeezout boter | olijventapenade | aioli 4.00
  4. Groenten van het seizoen 4.00

Desserts

  1. Vuurs ijsdessert drie vers gedraaide ijssoorten | mango crème 8.50
    Muscat de Frontignan | Frankrijk 4.50
  2. Drie bereidingen van chocolade chocolade ganache | brownie | chocolade mousse | gezouten karamel 8.50
    Recioto della Valpollicella | Italië 5.00
  3. Citroen-kokos merengue taartje met sinaasappel gel | limoncello sorbet 8.50
    Casa Silva Semillion Gewurtraminer | Chili 5.00
  4. Bonbons vijf vers gemaakte bonbons | melk en puur 4.50
    Elysium | Californië 5.50
  5. Kaas vijf soorten | pecannoten | peren jam | druiven 12.50
    Taylors Tawny Port 10 jaar oud 6.75
    Taylors Tawny Port 20 jaar oud 9.75
    Portugal 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw e-mail adres en/of uw mobiele nummer in.




Versturen

Vuurcheque

Meld u aan voor de nieuwsbrief of kom bij ons eten en vul de enquete in; dan maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 75.00!

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen niet alleen graag de culinaire invulling van uw ochtend, avond en/ of middag, maar ook de sportieve activiteiten.

Homecooking all in!

Restaurant Vuur komt bij u thuis koken! Een mooie gelegenheid om uw vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner in een vertrouwde omgeving. 99.50 p.p. ALL IN!!