7 dagen per week geopend

Reserveren bij Restaurant Vuur

Restaurant Vuur is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Onze keuken is open van 12.00 tot 15.30 uur en van 17.30 uur tot 22.00 uur. U kunt reserveren via het onderstaande reserveringsformulier. Wilt u uw gezelschap verrassen met een flesje bubbels bij ontvangst? Geef dit dan aan in het reserveringsformulier en wij verzorgen dit voor u. 

Overnachten in de buurt

Slechts 34 stappen vanaf Restaurant Vuur ligt het schitterende Kasteel de Hooge Vuursche: www.booking.com

Een paar kilometer verder, in het pittoreske plaatsje De Lage Vuursche, staat het bijzonder gastvrije hotel Puur : www.puurlv.nl Gaby en Wendy heten u graag van harte welkom!

Let op:
- Wilt u met een gezelschap van 10 of meer personen ons restaurant bezoeken? Dan verzoeken wij u te bellen naar 035 5432600. 
- Indien u bij het opmerkingsveld speciale wensen invult, proberen wij daar zo goed mogelijk rekening mee te houden. Het is echter geen garantie.

Bij het plaatsen van een reservering gaat U  akkoord met onze algemene voorwaarden & UVH.(te vinden op de site) 

Nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw e-mail adres en/of uw mobiele nummer in.
Versturen

Vuurcheque

Meld u aan voor de nieuwsbrief of kom bij ons eten en vul de enquete in; dan maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 75.00!

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen niet alleen graag de culinaire invulling van uw ochtend, avond en/ of middag, maar ook de sportieve activiteiten.

Homecooking all in!

Restaurant Vuur komt bij u thuis koken! Een mooie gelegenheid om uw vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner in een vertrouwde omgeving. 99.50 p.p. ALL IN!!