7 dagen per week geopend

Gezocht: Sous chef en zelfstandig werkend kok met passie!

Stroomt er horecabloed door jouw aderen? Word je blij van écht eten? Weet je jouw liefde voor mooie producten te vertalen naar originele gerechten?

Drie keer ja?
Dan ben jij misschien wel de sous chef of zelfstandig werkend kok die restaurant Vuur zoekt. Bovenstaande zaken vinden wij héél belangrijk, maar er is meer. Onze nieuwe collega is namelijk ook creatief, gepassioneerd én heeft ruime ervaring in gerenomeerde restaraurants.

Wat ga je doen?
Samen met de chef-kok en vorm je het kloppend hart van Vuur. Je denkt mee over een verrassende kaart, maar draagt ook je steentje bij op het gebied van vernieuwing in ons restaurant.

Wat bieden wij?
Een dynamische functie binnen een enthousiast team. Dit in combinatie met een aantrekkelijk salaris, een vierdaagse werkweek en doorgroeimogelijkheden. Klinkt goed toch?

Over Vuur
Restaurant Vuur is inmiddels niet meer weg te denken uit de Baarnse bossen. In de authentieke boerderij naast het beroemde kasteel Hooge Vuursche genieten onze gasten al negen jaar van culinaire verrassingen.

Is een van deze banen echt iets voor jou? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in, met daarbij je CV en een korte motivatie! 

Kijk voor overige vactures op www.werkenbijvuur.nl!


Sollicitatie formulier Restaurant Vuur

Sollicitatie formulier Restaurant Vuur
    
    Verstuur het sollicitatie formulier

Nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw e-mail adres en/of uw mobiele nummer in.
Versturen

Vuurcheque

Meld u aan voor de nieuwsbrief of kom bij ons eten en vul de enquete in; dan maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 75.00!

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen niet alleen graag de culinaire invulling van uw ochtend, avond en/ of middag, maar ook de sportieve activiteiten.

Homecooking all in!

Restaurant Vuur komt bij u thuis koken! Een mooie gelegenheid om uw vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner in een vertrouwde omgeving. 99.50 p.p. ALL IN!!