7 dagen per week geopend

Restaurant Vuur

Langs de bosrijke weg van Hilversum naar Baarn, pal naast het beroemde kasteel Hooge Vuursche, ligt een mooie authentieke boerderij waarin Restaurant Vuur in Baarn gevestigd is. Hier zijn wij sinds november 2007 met veel passie en enthousiasme Restaurant Vuur begonnen. 

Restaurant Vuur in Baarn biedt naast verschillende culinaire mogelijkheden ook vele opties voor groepen. Dit kan in de vorm van activiteiten, georganiseerd door Restaurant Vuur of door gebruik te maken van de vergaderfaciliteiten van Restaurant Vuur in Baarn.

De bosrijke omgeving, het natuurschoon en de rijke historie van Buurtschap Hooge Vuursche, maken Restaurant Vuur ideaal voor zowel privé als zakelijke recreatie. 

Kruip lekker bij de openhaard in de lounge van Restaurant Vuur waar u onder het genot van onze vele appetizers met een lekker glas wijn of Champagne kun genieten, na een winterse boswandeling of gewoon voor de gezelligheid. Om daarna gezellig aan te schuiven in ons restaurant, waar u de culinaire hoogstandjes van ons enthousiaste keukenteam kan proeven.

De keuken van Restaurant Vuur werkt uitsluitend met de mooiste dagverse producten

 

Via de website van Restaurant Vuur kunt u gemakkelijk een vriend of familielid uitnodigen voor een culinair uitstapje.

Klik hier om naar het uitnodigingsformulier te gaan!

Bekijk hieronder vast enkele foto's om een sfeerimpressie van Restaurant Vuur in Baarn te krijgen.

Afbeeldingen

Nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw e-mail adres en/of uw mobiele nummer in.
Versturen

Vuurcheque

Meld u aan voor de nieuwsbrief of kom bij ons eten en vul de enquete in; dan maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 75.00!

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen niet alleen graag de culinaire invulling van uw ochtend, avond en/ of middag, maar ook de sportieve activiteiten.

Homecooking all in!

Restaurant Vuur komt bij u thuis koken! Een mooie gelegenheid om uw vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner in een vertrouwde omgeving. 99.50 p.p. ALL IN!!