7 dagen per week geopend

Zakelijk

Restaurant Vuur in Baarn biedt naast verschillende culinaire mogelijkheden ook vele uiteenlopende opties voor bedrijven. Zo kan er gebruik worden gemaakt van de vergaderfaciliteiten van Restaurant Vuur, maar worden er ook verschillende groepactiviteiten en workshops aangeboden.

De bosrijke omgeving en het natuurschoon van de bossen van Baarn en Lage Vuursche maken Restaurant Vuur ideaal voor een inspirerende vergadering, presentatie of workshop.  

Uiteraard denken wij graag met u mee om uw vergadering of presentatie geheel naar uw wens te verzorgen.  

Natuurlijk biedt Restaurant Vuur ook verschillende culinaire mogelijkheden voor bedrijven, van vergader-ontbijt tot diner en alles daar tussenin. Los als bedrijfsuitje, of in combinatie met een vergadering of presentatie bij Restaurant Vuur. 

Hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden bij Restaurant Vuur. Uiteraard kunnen wij dit aanpassen naar al uw wensen en behoeften. 

Ontbijt voor groepen

Een goed begin van de dag begint bij Restaurant Vuur in Baarn en zijn prachtige bosrijke omgeving. Ideaal om de vergadering mee te beginnen.

 
 Vanaf €19,50 per persoon
Groepslunch bij Restaurant Vuur

Neem tijdens uw vergadering bij Restaurant Vuur pauze met een heerlijke lunch voor uw gezelschap.

 Vanaf €17,50 per persoon
Borrel / Diner bij Restaurant Vuur

Sluit uw vergadering, presentatie of workshop bij Restaurant Vuur af met een gezellige borrel of culinair diner.

 Vanaf €42,50 per persoon

Lees ook onze Algemene voorwaarden & UVH.

Nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw e-mail adres en/of uw mobiele nummer in.
Versturen

Vuurcheque

Meld u aan voor de nieuwsbrief of kom bij ons eten en vul de enquete in; dan maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 75.00!

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen niet alleen graag de culinaire invulling van uw ochtend, avond en/ of middag, maar ook de sportieve activiteiten.

Homecooking all in!

Restaurant Vuur komt bij u thuis koken! Een mooie gelegenheid om uw vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner in een vertrouwde omgeving. 99.50 p.p. ALL IN!!