7 dagen per week geopend

Zalen

Naast het restaurant beschikt Restaurant Vuur in Baarn over verschillende zalen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Een vergadering, bedrijfsfeest, borrel, presentatie, diner of bijvoorbeeld brunch.

Beukennootje

Het Beukennootje is het kleinste kamertje bij Restaurant Vuur en geschikt voor maximaal 4 persoons-vergaderingen of als flexplek.

Kosten: 50 euro per dagdeel

Kroonzaal

De Kroonzaal bevindt zich op de eerste verdieping van Restaurant Vuur en is o.a. geschikt voor vergaderingen en diners. Tevens vind u een groot aangrenzend dakterras bij deze ruimte.

  • max. 28 personen
Extra: aangrenzend dakterras!
 
Kosten: 100 euro per dagdeel
 

Koetshuis

Het Koetshuis is een mooie ruimte op de begane grond van Restaurant Vuur. Via de grote opslaande deuren komt u op het prive terras. De ruimte is ideaal voor vergaderingen, diners, presentaties, borrels, feesten, e.d.

  •  max. 50 personen
Kosten: 175 per dagdeel
 
Extra: aangrenzend terras!

Voor een feest, borrel of diner biedt Restaurant Vuur diverse andere opstellingen, bijvoorbeeld sta tafels of grote ronde tafels. Het Koetshuis is dan ook geschikt voor grotere aantallen.

Lounge

De lounge van Restaurant Vuur grenst aan ons restaurant. Het is mogelijk deze te huren voor bijvoorbeeld een private diner. Er kunnen maximaal 22 personen in deze ruimte.

Kosten: 300 per dagdeel

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naast onze zalen kunt u ook gebruik maken van een open gedeelte naast onze keuken, een hoge bank voor een groep van maximaal 15 personen. Zo zit u afgezonderd, maar toch met de sfeer van het restaurant!

Wilt u meer informatie? Klik dan hier

Dagdeel ochtend: 08.00 - 12.45 uur (zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur)
Dagdeel middag: 13.00 - 17.45 uur
Dagdeel avond: 18.00 - 24.00 uur 

<< Terug                                                              

Afbeeldingen

Nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw e-mail adres en/of uw mobiele nummer in.
Versturen

Vuurcheque

Meld u aan voor de nieuwsbrief of kom bij ons eten en vul de enquete in; dan maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 75.00!

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen niet alleen graag de culinaire invulling van uw ochtend, avond en/ of middag, maar ook de sportieve activiteiten.

Homecooking all in!

Restaurant Vuur komt bij u thuis koken! Een mooie gelegenheid om uw vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner in een vertrouwde omgeving. 99.50 p.p. ALL IN!!