7 dagen per week geopend

Zalen bij Restaurant Vuur

Naast het restaurant beschikt Restaurant Vuur in Baarn over verschillende zalen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Een feest, borrel, trouwfeest, diner of bijvoorbeeld brunch.

Kroonzaal

De Kroonzaal bevindt zich op de eerste verdieping en is o.a. geschikt voor vergaderingen en diners. Tevens vindt u een groot aangrenzend dakterras bij deze ruimte.

  • max. 34 personen
Extra: aangrenzend dakterras!
 

Koetshuis

Het Koetshuis is een mooie ruimte op de begane grond van Restaurant Vuur. Via de grote openslaande deuren komt u op het prive terras. De ruimte is ideaal voor diners, borrels, (trouw)feesten, e.d.

  • max. 50 personen
 
Extra: aangrenzend terras!

Voor een feest, borrel of diner hebben wij diverse andere opstellingen, bijvoorbeeld sta tafels of grote ronde tafels. Het Koetshuis is dan ook geschikt voor grotere aantallen.

Lounge

De lounge grenst aan ons restaurant van Restaurant Vuur. Het is mogelijk deze te huren voor bijvoorbeeld een private diner. Er kunnen maximaal 22 personen in deze ruimte.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naast onze zalen kunt u ook gebruik maken van een open gedeelte naast onze keuken, een hoge bank voor een groep van maximaal 15 personen. Zo zit u afgezonderd, maar toch met de sfeer van het restaurant!

Kijk voor voor onze Private Dining Arrangementen.

Wilt u gebruik maken van ons hele restaurant? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, u kunt een afspraak maken via telefoonnummer 035 5432600.                                                                         

Afbeeldingen

Nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw e-mail adres en/of uw mobiele nummer in.
Versturen

Vuurcheque

Meld u aan voor de nieuwsbrief of kom bij ons eten en vul de enquete in; dan maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 75.00!

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen niet alleen graag de culinaire invulling van uw ochtend, avond en/ of middag, maar ook de sportieve activiteiten.

Homecooking all in!

Restaurant Vuur komt bij u thuis koken! Een mooie gelegenheid om uw vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner in een vertrouwde omgeving. 99.50 p.p. ALL IN!!