PASEN
Pasen komt eraan!
Vier Pasen culinair!
Dit jaar serveert Vuur op Zondag 9 April & Maandag 10 april een speciaal Paasmenu met zorg samengesteld door onze chefs.
Op beide dagen bent u van harte welkom voor een feestelijke Paaslunch of -diner.
Check het menu en reserveer snel!
Naast het Paasmenu serveren wij ook de gerechten van onze à la carte kaart.
Voorgerecht
Proeverij
Brioche met taleggio kaas ∙ vijgen compote
Marbré entrecote ∙ eendenlever mousse ∙ gel van rode port
Zalmtartaar ∙ venkelsalade ∙ gemarineerde mini asperge
Tussengerecht
Aspergesoep
beenham ∙ groene kruiden
Hoofdgerecht
Kabeljauw
gemarineerd in rode biet ∙ gegrilde asperge ∙ Tom kha kai beurre blanc
Of
Veluwse eendenborst
groenten loempia ∙ unagi jus
Dessert
Chocolade bloempot
rood fruit ∙ px chocolade mousse
3 – gangen menu € 49,50
4 – gangen menu € 56,50
Indien u dieetwensen heeft geef deze dan door bij uw reservering
Het Vuur team kijkt er naar uit om samen met u de Paasdagen door te mogen brengen!