
Kreeftenmenu
Het is zover: het kreeftenseizoen is begonnen!
De geliefde Canner kreeft uit St. Mary’s Bay in Canada is terug — beroemd om zijn volle, zoete smaak en stevige structuur. De ultieme traktatie voor fijnproevers en liefhebbers van kreeft!
Chef Remco en zijn team hebben een exclusief 3- en 4-gangen kreeftenmenu samengesteld, waarin deze bijzondere kreeft de hoofdrol speelt. Geniet van deze ware delicatesse bij Vuur van 24 mei tot en met 9 juni. Reserveren is gewenst.
Het menu
Salade kreeft
Halve Canner kreeft • radijs • asperge • cocktail saus
Kreeftensoep
Rivierkreeftstaartjes
Canadese Canner kreeft (gegratineerd)
beurre blanc • Parmezaanse kaas • geroosterde venkel
Aardbeien Romanoff
3 gangen 59 euro per persoon
4 gangen 69 euro per persoon
Reserveren kan online via de button op onze website, of telefonisch via 035 5432600